Life

Spotify a atins pragul de 205 milioane de abonați

today1 februarie 2023

Fundal

Spotify a acumulat 10 milioane de clienți Premium în ultimele trei luni din 2022, ajungând la 205 milioane, depășind indicațiile anterioare. Creșterea abonaților plătiți, cu 14% de la un an la altul, a fost „susținută de aportul promoțional și de planurile casnice”, a spus compania.

În general, platforma a câștigat 33 de milioane de utilizatori activi lunar în al patrulea trimestru – un nivel record – pentru a ajunge la 489 de milioane (gratuit și plătit), în creștere cu 20% de la an la an. Pe fondul semnelor unei economii slabe, Spotify a înregistrat venituri de 3,17 miliarde EUR, în creștere cu 18% față de perioada anului precedent, în conformitate cu indicațiile, și o pierdere netă de 270 milioane EUR.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce poți face pentru a avea o memorie mai bună

Un studiu arată că este suficient să faci zilnic doar 6 minute de exerciții fizice moderate, pentru a-ți menține mintea ascuțită. În cadrul cercetării, realizate de către specialiștii de la University College London, a fost monitorizată activitatea fizică a peste 4.400 de participanți. Ulterior, aceștia au completat atât teste de memorie, cât și teste care au măsurat rapiditatea cu care au îndeplinit diferite sarcini mentale.  Rezultatele au arătat că persoanele […]

today1 februarie 2023

0%