Life

Spotify a atins pragul de 205 milioane de abonați

today1 februarie 2023

Fundal

Spotify a acumulat 10 milioane de clienți Premium în ultimele trei luni din 2022, ajungând la 205 milioane, depășind indicațiile anterioare. Creșterea abonaților plătiți, cu 14% de la un an la altul, a fost „susținută de aportul promoțional și de planurile casnice”, a spus compania.

În general, platforma a câștigat 33 de milioane de utilizatori activi lunar în al patrulea trimestru – un nivel record – pentru a ajunge la 489 de milioane (gratuit și plătit), în creștere cu 20% de la an la an. Pe fondul semnelor unei economii slabe, Spotify a înregistrat venituri de 3,17 miliarde EUR, în creștere cu 18% față de perioada anului precedent, în conformitate cu indicațiile, și o pierdere netă de 270 milioane EUR.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Bugetul județului Călărași a fost adoptat

Bugetul județului Călărași a fost adoptat, ieri, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean. Astfel, bugetul pentru anul curent, care are o valoare de 163.745.000 de lei, a fost aprobat în unanimitate de către consilierii județeni. CJ Călărași are un buget mai mic pentru funcționare, anul acesta. Instituția are un deficit de 4,5 milioane de euro, potrivit canalsud.ro.

today1 februarie 2023

0%