Administrație

Stadiul investițiilor derulate de Consiliul Județean Călărași

today16 iunie 2022

Fundal

Președintele Consiliulului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a descris, astăzi, 16 iunie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, stadiul principalelor investiții, derulate în județ, potrivit canalsud.ro.

Locuințele ANL de pe strada Nicolae Titulescu sunt finalizate în proporție de 55%. Portul turistic are un grad de realizare de 35%. Referitor la corpul nou de la Spitalul Județean de Urgență Călărași, am ajuns la etajul 4 al acestuia. Cât despre podul de la Radovanu am mai prelungit contractul de lucrări. La final de lună iulie trebuie să recepționăm și podul. La Spitalul de Pneumoftiziologie, avem o altă conducere. În urma demisiei domnului Dumitrescu Spiridon, a fost numit Cristian Onofrei. (…) Continuăm să acredităm Spitalul TBC. Noua echipă îl va duce spre performanță”, a declarat Vasile Iliuță, în cadrul conferinței de presă a PSD Călărași, desfășurată la data de 16 iunie 2022.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Kelly Clarkson anunță o pauză în cariera ei de televiziune

Kelly Clarkson își ia o pauză de la Kelly Clarkson Show. Vedeta și-a lansat emisiunea pentru prima dată în septembrie 2019 și s-a impus ferm ca una dintre gazdele supreme ale zilei. Cu toate acestea, înaintea schimbărilor mari care vor veni în calea ei pentru cea mai nouă tranșă a serialului din toamnă, gazda își ia o vacanță binemeritată pe toată durata verii. Vorbind cu Faith Hill în timpul episodului […]

today16 iunie 2022

0%