Radio Voces Campi

Ştefan Hruşcă se oprește și la Călărași în turneul său naţional de colinde

today29 septembrie 2022

Fundal

Ştefan Hruşcă se oprește și la Călărași în turneul său naţional de colinde. Acesta va fi prezent pe 20 decembrie, la ora 17:00 în sala ”Barbu Știrbei”.

După 3 ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă. Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei păstori,” “Afară ninge liniştit,” “Linu-I lin” şi multe alte piese fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi complete.

Nu vor lipsi însă cântece-manifest din vremea Cenaclului Flacăra,” printre care se numără incredibila “Rugă pentru părinţi” pe versurile lui Adrian Păunescu. Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele culese şi aduse în dar de Ştefan Hruşcă îşi păstrează autenticitatea. Aşadar, primiţi cu colindul şi bucuraţi-vă de un concert ce pune la loc de cinste această tradiţie românească, în cea mai sinceră şi pură formă a sa.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

VIDEO: Britney Spears și Elton John au lansat videoclipul piesei „Hold Me Closer”

Britney Spears și Elton John au lansat videoclipul pentru „Hold Me Closer”, un videoclip muzical colorat, de aproape patru minute, plin de momente de dans. Cu toate acestea, nu include aparițiile lui Spears sau John. Videoclipul a fost regizat de Tanu Muino, care a condus și „As It Was” de Harry Styles și „Montero” de Lil Nas X, împreună cu alte câteva tratamente vizuale de top care au apărut din […]

today28 septembrie 2022

0%