Life

Steven Tyler intră la dezintoxicare. Aerosmith anulează concertele Summer Vegas

today27 mai 2022

Fundal

Cântărețul Aerosmith, Steven Tyler, a intrat la dezintoxicare, ceea ce a necesitat anularea unei serii de spectacole din Las Vegas în această vară, a anunțat trupa veterană pe rețelele de socializare.

Grupul a declarat că Tyler, a cărui experiență anterioară cu dezintoxicarea este binecunoscută, a recidivat ca urmare a gestionării durerii în procesul de intervenție chirurgicală la picior. Trupa a anunțat că spectacole vor fi reluate începând din septembrie.

După cum mulți dintre voi știți, iubitul nostru frate Steven se luptă cu el de mulți ani”, a început declarația. „După intervenția chirurgicală la picior pentru a se pregăti pentru stadiul și necesitatea gestionării durerii în timpul procesului, a recidivat recent și a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra asupra sănătății și recuperării sale.”, a transmis grupul.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Bobby Brown crede că Whitney Houston ar fi fost încă în viață dacă nu ar fi divorțat

Whitney Houston a împărtășit luptele ei personale cu lumea și a vorbit în profunzime despre lupta ei împotriva dependenței de droguri. Într-un interviu din 2009 cu Oprah Winfrey, Houston a susținut că la apogeul dependenței ei, ea și soțul ei de atunci, Bobby Brown, s-au iubit mult. Acum, Brown reflectă asupra vieții și carierei sale într-un documentar. El spune că crede că Houston nu ar fi murit dacă nu ar […]

today27 mai 2022

0%