Life

Știai că vârsta la care ne simțim cel mai sexy este 53 de ani?

today15 noiembrie 2022

Fundal

Patru din zece persoane de 53 de ani au spus că se simt mai confortabil în propria piele și mai încrezătoare în aspectul lor decât oricând, potrivit unui sondaj. Și când vine vorba de întâlniri, se pare că aproape o cincime (18 la sută) consideră că este mai picant și mai interesant decât atunci când cunoșteau persoane în tinerețe.

Mai mult de jumătate, 53 la sută, spun că acum știu ce vor, în timp ce 40 la sută recunosc că au renunțat la îngrijorarea cu privire la felul în care arată.

Cercetările efectuate de serviciul de întâlniri pentru persoane de peste 50 de ani, Ourtime, a mai descoperit că un sfert dintre persoanele de peste 50 de ani au spus că relația lor personală și viața sexuală au devenit mai interesante după ce au ajuns la jumătate de secol.

Rachel Peru din Ourtime a spus: „A fi singur mai târziu în viață nu înseamnă că viața ta amoroasă s-a încheiat. „Așa cum sugerează sondajul, câștigi mai multă încredere cu cât îmbătrânești și înțelegi ce vrei și ce nu vrei de la o relație.”

O treime dintre britanicii intervievați recunosc că trecerea de marele 50 a însemnat că au renunțat la insecuritățile și inhibițiile anterioare. Alte motive pentru a-ți găsi încrederea odată cu vârsta includ să știi cine sunt prietenii tăi și să nu pierzi timpul cu oameni care nu merită (52%), să înveți cum să spui nu până la 50 de ani (49%) și să te simți în pace cu tine(47 la sută).

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

J Balvin a fost numit primul ambasador cultural al unui muzeu important din Washington

J Balvin ajunge mai departe în lumea artelor vizuale. Cântărețul de reggaeton, care deține șase premii Latin Grammy, tocmai a fost numit primul ambasador cultural al Muzeului și Grădinii de Sculptură Hirshhorn din Washington D.C. „Sunt cel mai pasionat de arta contemporană, deoarece este interpretarea, expresia și experiența în timp real a artistului a ceea ce se întâmplă astăzi în lume”, a spus cântărețul columbian în exclusivitate pentru Page Six. […]

today15 noiembrie 2022

0%