Administrație

Strada Eroilor, închisă pentru decolmatarea rețelei de canalizare

today19 iunie 2023

Fundal

O arteră importantă din municipiul Călărași va fi închisă temporar pentru a permite intervenția echipelor Ecoaqua S.A. pentru decolmatarea rețelei de canalizare de pe strada Eroilor, sectorul cuprins între strada Grivița și Bulevardul Republicii, și va implica restricționarea circulației pe această porțiune.

Lucrarea la rețeaua de canalizare a fost identificată în prealabil, iar specialiștii au decis că este necesară o intervenție imediată pentru a evita alte complicații. Lucrările de remediere sunt în desfășurare la acest moment și se estimează că vor dura aproximativ 2-3 ore în cursul zilei de luni, 19 iunie 2023.

Pe durata intervenției, traficul rutier va fi restricționat în zona menționată, iar conducătorii auto vor fi îndrumați să folosească rute alternative pentru a evita eventualele blocaje și disconfort în trafic. Autoritățile municipale au solicitat și sprijinul poliției locale pentru a direcționa traficul în mod corespunzător și a asigura siguranța participanților la trafic.

În cadrul lucrărilor de decolmatare a rețelei de canalizare, echipele de intervenție vor lucra în regim de urgență pentru a rezolva problema cât mai rapid și eficient posibil. Această lucrare la rețeaua de canalizare nu ar trebui să afecteze furnizarea de apă potabilă în alte zone ale municipiului.

După finalizarea lucrărilor, traficul rutier va fi reluat în mod normal, iar operatorul va monitoriza cu atenție rețeaua de apă pentru a se asigura că avaria a fost remediată complet și că nu vor apărea alte probleme similare în viitor, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Biblioteca dă startul înscrierilor pentru activitățile de vară din cadrul proiectului Bibliovacanța

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” Călărași dă startul înscrierilor pentru activitățile de vară din cadrul proiectului Bibliovacanța. Proiectul a ajuns la cea de-a 7 a editie. Initiat din dorinta colectivului de bibliotecari de a se implica activ în viața comunității călărășene, pe perioada vacanței de vară, proiectul s-a bucurat de succes și a fost îmbunătățit la fiecare ediție, pentru a se plia cât mai mult pe solicitările participanților, a atras colaboratori […]

today19 iunie 2023

0%