Administrație

Strada Viitor va fi finalizată în primăvara anului 2023

today31 octombrie 2022

Fundal

După o lună şi jumătate, lucrările de asfaltare a străzii Viitor sunt realizate în proporţie de 2️5% şi potrivit graficului s-ar putea finaliza în primăvara anului viitor, anunță primarul Marius Dulce. Pe tronsonul B-dul Cuza Vodă – str. 13 Decembrie, în lungime de 1.137 metri, s-a frezat întreaga suprafaţă carosabilă iar pe tronsonul B-dul Cuza Vodă – Str. Alexandru Sahia, în lungime de 550 de metri, trotuarele au fost deja asfaltate.

Investiţia este necesară pentru fluidizarea traficului rutier în contextul demarării proiectului privind modernizarea străzii Bucureşti, respectiv str. Prel. Bucureşti. La final, strada va deveni cu sens unic (de la B-dul Cuza Vodă către str. Portului). Dupa Rahova şi Plevna, Viitor devine a 3-a arteră importantă ce va fi modernizată în acest mandat, a mai anunțat edilul municipiului.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Vineri, Doru Octavian Dumitru va susține un spectacol la Călărași

Vineri, 4 Noiembrie, la ora 19:00 în sala "Barbu Stirbei" va avea loc un spectacol susținut de Doru Octavian Dumitru, One Man Show-Buricul pământului. "Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături […]

today31 octombrie 2022

0%