Administrație

Târg de adopții, în Călărași

today14 septembrie 2023

Fundal

În data de 23 septembrie, Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân din Călărași organizează un târg de adopții, cu prilejul Zilelor municipiului Călărași. Acesta se va desfășura în incinta Complexului de Agrement Zoo Călărași, începând cu ora 09.00.

Mai mulți căței vor aștepta o familie care să-i iubească și să-i protejeze. Vor fi disponibili pentru adopție câini din cadrul adăpostului care sunt microcipați, vaccinați antirabic, deparazitați intern și extern, și de asemenea, sterilizați.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Biblioteca Județeană Călărași organizează cursuri de IT pentru seniori

Biblioteca Județeană Călărași, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Călărași, invită publicul interesat să se înscrie şi să participe la cursurile_de_iniţiere în utilizarea calculatorului şi Internetului pentru vârstnici „ Senior IT ”. Scopul cursului este de a ajuta această categorie de vârstă să se adapteze la cerinţele societăţii informaţionale şi să înveţe să îşi petreacă într-un mod eficient timpul în spaţiul virtual. În cadrul acestuia, participanţii primesc noţiuni […]

today14 septembrie 2023

0%