Life

Tatăl lui Britney Spears își hărțuiește fiica în continuare

today23 iunie 2022

Fundal

Se pare că Britney Spears nu are prea mult timp pentru proaspăta căsătorie. După cum a raportat TMZ, Jamie Spears, tatăl lui Britney, a cerut unui judecător să o oblige pe vedetă să participe la o nouă depoziție.

El a susținut că Britney își contestă în prezent personajul pe rețelele de socializare. De asemenea, el crede că vor fi scrise mai multe memorii. În discuție, spune TMZ, sunt acuzații specifice pe care Jamie dorește să le conteste, cum ar fi că Britney a fost forțată să dea „opt tuburi de sânge pentru tratament medical, a fost forțată să participe la terapie și nu i s-a permis să dețină medicamente pentru ameliorarea durerii”.

El mai susține că avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, refuză să programeze depunerea. Rosengart a numit noua mișcare a lui Jamie „o altă tactică de a-și hărțui, hărțui și intimida fiica”. Rosengart a mai spus că Jamie Spears a evitat el însuși cererile de depuneri suplimentare.

La rândul ei, Britney Spears nu va comenta probabil despre tatăl ei – sau despre oricine altcineva – pe rețelele sociale deocamdată. Și-a dezactivat contul de Instagram. Deși nu este prima dată când face asta, este prima dată când este o femeie căsătorită și poate că stabilitatea căsătoriei cu Sam Asghari a inspirat-o să facă o pauza de la online.

Nu ai fost niciodată invitat la nunta mea, așa că de ce să răspunzi ??? Sincer crezi că-l vreau pe fratele meu acolo, care mi-a spus nu unui Jack și cola timp de 4 ani… ce???” Cântăreața a scris, continuând: „Dacă am bea împreună la nuntă și am juca rolurile elegante pentru copiii ca tine și mama, în timp ce ai ascuns literalmente cafeaua și alcoolul când mă întorceam acasă”.

Ea a continuat: „M-ai rănit și știi asta!!!” și a concluzionat „S-ar putea să mă forțez să beau Jack în seara asta… uită-te la lună și spune „LA VA TU!!!” Știu că ești sânge și da sângele curge adânc, dar nicio familie a mea nu ar face ceea ce mi-ai făcut voi, băieți. .”, a scris vedeta pe instagram.

În februarie, Britney a obținut un acord de publicare pentru memoriile ei. Contractul de 15 milioane de dolari a pus-o în aceeași ligă cu Michelle și Barack Obama.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Îți amintești de Lyle, Lyle Crocodile? El este Shawn Mendes acum

Se pare că Shawn Mendes are voce de actor în sânge. Astăzi, Sony a lansat un teaser al viitorului lor film Lyle, Lyle Crocodile – bazat pe cartea pentru copii cu același nume, iar publicul este deja împărțit despre ce să creadă despre interpretarea lui Mendes a personajului titular. Teaser-ul se deschide cu Lyle, interpretat de Mendes, cântând alături de standardul funk clasic al lui Stevie Wonder „Sir Duke”, lansând […]

today23 iunie 2022

0%