Life

Taylor Swift a anunțat că va scoate un nou album în octombrie

today29 august 2022

Fundal

Taylor Swift a surprins fanii duminică seara cu anunțul unui nou album, „Midnights”, care urmează să apară pe 21 octombrie. Dezvăluirea albumului a avut loc în timpul discursului ei culminant la MTV Video Music Awards, când a primit un premiu pentru videoclipul anului, deși a așteptat până la miezul nopții ET pentru a dezvălui numele viitorului album pe rețelele ei de socializare, împreună cu coperta albumului.

Stăm treji în dragoste și în frică, în tulburări și în lacrimi”, a scris ea. „Ne uităm la pereți și bem până ne vorbesc. Ne răsucim în cuștile făcute de noi înșine și ne rugăm să nu fim – chiar în acest moment – ​​pe cale să facem o greșeală fatidică care va schimba viața. Aceasta este o colecție de muzică scrisă în miezul nopții, o călătorie prin terori și vise dulci. Podelele cu care pășim și demonii cu care ne confruntăm. Pentru noi toți care ne-am aruncat și ne-am întors și am decis să ținem felinarele aprinse și să căutăm – în speranța că doar poate, când ceasul bate douăsprezece… ne vom întâlni.

Miezul nopților, poveștile a 13 nopți nedormite împrăștiate de-a lungul vieții mele, vor apărea pe 21 octombrie. Ne întâlnim la miezul nopții.”

Spre deosebire de celelalte lansări ale ei, în care vinilul a apărut la câteva luni după versiunile digitale din cauza furturilor și a copiilor, pagina pentru „Midnights” indică faptul că versiunea LP – presată într-o ediție marmorată de culoare albastră va fi lansată la data de 21 octombrie.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Unde locuiesc „cei mai prietenoși‟ oameni din lume

Unul dintre punctele forte pe care le poate avea o țară este amabilitatea localnicilor. Pentru a le oferi turiștilor experiențe plăcute, cercetătorii și-au dorit să afle în ce țară locuiesc „cei mai de treabă‟ oameni din lume. Fiecare țară are plusurile sale, fie că ne referim la peisajele superbe, la istoria bogată sau la preparatele tradiționale. Însă o destinație prietenoasă, cu locuitori deschiși și zâmbitori, îți garantează o vacanță frumoasă, […]

today29 august 2022

0%