Life

Taylor Swift ar putea încasa 1,4 miliarde de dolari din Turneul Eras

today5 iulie 2023

Fundal

Pe măsură ce turneul trece din America și merge în Europa în 2024, Eras va deveni cu siguranță primul turneu din istoria afacerii care va încasa un miliard de dolari. Totuși, nu se va opri aici. Pollstar estimează că suma brută finală se va ridica la aproximativ 1,4 miliarde de dolari.

Publicația comercială de muzică live spune că de obicei face estimări apropiate de adevăr privind încasările actuale și viitoare, dar spune că „echipa sa cu cifre crack” consideră că turneul va depăși pragul istoric de 1 miliard de dolari la un moment dat în timpul spectacolelor lui Swift din Singapore, care au loc în perioada 2-9 martie 2024.

Dar turneul mai are încă un drum lung de parcurs înainte de a se încheia pe Stadionul Wembley din Londra pe 17 august 2024.

Posibil să bată recordul lui Elton John, al cărui turneu „Farewell Yellow Brick Road” este declarat de Billboard la 887 de milioane de dolari. În ianuarie a acestui an, turneul lui Elton a devenit primul care a depășit pragul de 800 de milioane de dolari.

Înainte ca Elton să continue, recordul anterior a fost deținut de Ed Sheeran, al cărui turneu Divide a încasat 776,4 milioane de dolari pe o perioadă de câțiva ani. Turneul 360 al lui U2 a fost în top, din punct de vedere istoric, înainte ca Sheeran să urce. 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Meta lansează aplicația Threads, pentru a concura cu Twitter

Compania-mamă a Facebook, Meta, este pe cale să lanseze o nouă aplicație numită Threads pentru a concura cu Twitter. Threads era deja disponibil luni în magazinele de aplicații mobile pentru sistemele de operare iPhone și Android pentru pre-cumpărare înainte de lansarea sa oficială. „Threads este locul în care comunitățile se reunesc pentru a discuta totul, de la preocupările de astăzi până la tendințele de mâine”, precizează descrierea aplicației din aceste […]

today5 iulie 2023

0%