Life

Taylor Swift devine prima artistă femeie care atinge 100 de milioane de ascultători lunar, pe Spotify

today30 august 2023

Fundal

Taylor Swift a devenit prima artistă femeie din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători lunar.

Platforma de streaming muzical a anunțat știrea marți prin intermediul paginilor de socializare Spotify, scriind: „Comportamentul reginei. Pe 29 august, Taylor Swift a devenit prima artistă femeie din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători lunar.”

The Weeknd deține locul 1 pentru majoritatea ascultătorilor lunari ai aplicației, cu peste 110 milioane. El a depășit 100 de milioane, stabilind recordul Spotify, în februarie. Bad Bunny este pe locul 3 cu 80 de milioane, urmat de Ed Sheeran cu 77 de milioane.

Vestea vine după ce Swift și-a lansat cel de-al treilea album reînregistrat în iulie, „Speak Now (Versiunea lui Taylor)”. Albumul a debutat pe locul 1, ajungând în vârful Billboard 200 cu 716.000 de unități echivalente album. De asemenea, „Speak Now (Versiunea lui Taylor)” i-a adus lui Swift distincția de a fi prima femeie care a avut patru albume în topul 10 al topului de albume Billboard, făcând-o a treia artistă din istorie care a făcut acest lucru vreodată.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor pentru cursurile organizate în Laboratorul Smart. Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. SmartLab Călărași este un proiect inițiat de Consiliul Județean Călărași, realizat cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate și derulat de Biblioteca Județeană Călărași. Ca și până acum, se vor forma 2 grupe de curs, fiecare grupă va fi formată din maxim 15 persoane, cu vârstele între 10-14 ani. […]

today30 august 2023

0%