Life

Taylor Swift devine prima femeie din istorie care are patru albume în Top 10 Billboard

today17 iulie 2023

Fundal

Taylor Swift stabilește niște repere înalte în topuri odată cu lansarea albumului ei „Speak Now”. Nu numai că a debutat pe locul 1, dar este unul dintre cele patru albume pe care le are acum în top 10 al albumelor. Potrivit Billboard, aceasta este prima dată când o femeie face asta în toată istoria de șase decenii de existență și ea este unul dintre cei trei artiști care au reușit vreodată acest lucru.

Swift a stabilit, de asemenea, un record pentru artista feminină cu cele mai multe albume numărul 1 din istorie: acum are o duzină, trecând înaintea lui Barbara Streisand, cu care anterior a fost la egalitate cu 11 fiecare.

Speak Now s-a înscris în topul Billboard 200 cu 716.000 de unități echivalente în album. Acest număr a asigurat că nu a fost nici măcar o fotografie finală în derby-ul din săptămâna de deschidere a acestui an, deoarece cea mai bună cifră anterioară a fost deținută de „One Thing at a Time” de Morgan Wallen, care a debutat în martie cu 501.000.

Celelalte trei albume pe care le are Swift în cvadrilogia ei triumfală în top 10 sunt „Midnights” din 2022 pe locul 5, „Lover” din 2019 pe locul 7 și „Folclore” din 2020 pe locul 10.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor la cursurile de alfabetizare digitală pentru seniori

Biblioteca Județeană Călărași dă startul înscrierilor la cursurile de alfabetizare digitală pentru seniori. Cursurile se vor desfășura începând cu luna septembrie 2023. Doritorii se pot înscrie la sediul BJCL sau telefonic la numărul 0242316757, în perioada 17 iulie-18 august 2023, urmând ca aceștia să fie contactați pentru stabilirea detaliilor. În cadrul cursurilor, participanții vor dobândi noțiuni fundamentale de utilizare a calculatorului, navigare pe internet, folosirea poștei electronice, consultarea legislației în […]

today17 iulie 2023

0%