Life

Taylor Swift dezvăluie secretul succesului ei în postura de compozitor

today21 septembrie 2022

Fundal

Nu am vorbit niciodată despre asta public până acum”, a spus Taylor Swift, tachinând publicul în timp ce a acceptat un premiu la Nashville marți seara. Și pentru că era o audiență majoritară de compozitori, aceștia au rămas acolo, chiar și atunci când secretul s-a dovedit a fi legat de clasificări ale diferitelor tipuri de versuri pe care le-a păstrat în cap de ani de zile.

Ea a continuat spunând că „este prost. Dar am în mintea mea, în secret, categorii de genuri stabilite pentru versurile pe care le scriu. Trei dintre ele, mai exact: sunt intitulate afectuos Quill Lyrics, Fountain Pen Lyrics și Glitter Gel Pen Lyrics. … Am venit cu aceste categorii în funcție de instrumentul de scris pe care îmi imaginez că îl am în mână. De fapt nu am un stilou. Am mai multe. Pe unul l-am rupt când eram supărată.”

Discursul a fost susținut în timpul premiilor anuale Nashville Songwriters, organizate la istoricul Ryman Auditorium din Nashville, unde Swift a fost onorată cu premiul Songwriter-Artist of the Decade. Ea a fost sărbătorită de Asociația Internațională a Compozitorilor din Nashville (NSAI) pentru munca ei din anii 2010.

Swift a cântat și la ceremonie, făcând o interpretare a unei piese din 2010: „All Too Well (10-Minute Version)”. Înainte de a cânta versiunea epică a melodiei însoțită de chitara ei acustică, Swift a spus: „Nu mi-aș fi putut imagina niciodată când am scris-o că acea melodie va reapărea 10 ani mai târziu sau că aș fi pe cale să o cânt în seara asta. Dar un cântec poate sfida logica sau timpul. Un cântec bun te transportă la cele mai adevărate sentimente și le transpune pentru tine. O melodie bună rămâne cu tine chiar și atunci când oamenii sau sentimentele nu o fac.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Nominalizările la Latin Grammy sunt conduse de Bad Bunny, Rauw Alejandro, Christina Aguilera și Rosalía

Bad Bunny domină premiile Latin Grammy de anul acesta, obținând un total de 10 nominalizări, inclusiv nominalizări pentru „Un Verano Sin Ti” pentru albumul anului și pentru Bomba Esteréo, cu „Ojitos Lindos”, pentru piesa anului. Bad Bunny încă nu a obținut victorii în niciuna dintre cele patru mari categorii. Cu toate acestea, odată cu nominalizările sale pentru „Un Verano Sin Ti”, el devine primul artist care a primit trei premii […]

today21 septembrie 2022

0%