Life

Taylor Swift îl depășește pe Drake, revine pe locul 1 în Billboard 200 Albums Chart

today21 noiembrie 2022

Fundal

La o săptămână după ce a fost depășită de „Her Loss” de Drake și 21 Savage, „Midnights” de Taylor Swift a revenit pe locul 1 în topul Billboard 200 albume.

Albumul a acumulat 204.000 de unități de album echivalente în SUA în săptămâna încheiată pe 17 noiembrie (scădere cu 32%), potrivit Luminate și Billboard. Albumul a ajuns pe primul loc în primele două săptămâni de la lansare, a coborât pe locul 2 în prima săptămână a „Her Loss”, iar acum a revenit.

Potrivit anunțului, „Midnights” este primul album care a înregistrat cel puțin 200.000 de unități în fiecare dintre primele patru săptămâni de lansare de la „25” al lui Adele, acum aproape șapte ani. Bineînțeles, știrea vine la sfârșitul unei săptămâni când Swift a fost în prima pagină a titlurilor: vânzarea plină de probleme pentru viitorul ei turneu „Eras”, timpi lungi de așteptare și mii de fani dezamăgiți. În cele din urmă, inventarul de bilete a fost atât de epuizat încât Ticketmaster a anulat vânzarea generală programată pentru vineri.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

AUDIO: Sam Smith a lansat o piesă pentru Crăciun

Pentru a-i aduce pe fani în spiritul Crăciunului, Smith a lansat „Noapte înainte de Crăciun”, o melodie de sărbători sinceră, concepută pentru o îmbrățișare la șemineu cu persoana iubită. „Această melodie a fost scrisă de mine și de prietenul meu frumos și inspirator [Cherry Ghost] Simon Aldred”, a scris Smith pe Instagram despre piesa. „Am vrut să facem un cântec de Crăciun, cu multă IUBIRE. Sper că poți simți căldura […]

today21 noiembrie 2022

0%