Life

Taylor Swift, marea câștigătoare la MTV EMAs 2022

today14 noiembrie 2022

Fundal

Taylor Swift a fost marea câștigătoare la premiile MTV EMA 2022, care au avut loc duminică la PSD Bank Dome din Düsseldorf, Germania. Cântăreața „Anti-Hero” a luat acasă patru premii – cel mai bun artist, cel mai bun videoclip, cel mai bun pop și cel mai bun videoclip de lungă durată pentru „All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version).”

În ciuda faptului că a câștigat numeroase premii EMA în trecut, Swift nu a mai fost la ceremonia de decernare a premiilor din 2012, când a încheiat ceremonia cu o reprezentație pe tema circului „We Are Never Ever Getting Back Together”. În timpul discursului său pentru cel mai bun videoclip, Swift le-a spus fanilor săi germani că „abia așteaptă” să-i vadă în următorul ei turneu, care până acum a anunțat date doar în S.U.A.

Uneori mă gândesc la felul în care acest scurtmetraj și acest moment nu s-au întâmplat aproape niciodată”, a spus ea. „Fanii au dorit ca acest lucru să se întâmple.”

Nicki Minaj a fost, de asemenea, premiată pentru cel mai bun hip-hop și cea mai bună melodie pentru „Super Freaky Girl”, în timp ce Harry Styles a câștigat la categoria cel mai bun live.

David Guetta a câștigat cea mai bună colaborare pentru „I’m Good (Blue)” cu Bebe Rexha și cel mai bun electronic. Gazda emisiunii Rita Ora a obținut cel mai bun look „Stil personal”, în timp ce premiul pentru cel mai bun videoclip a fost lui Sam Smith feat. Kim Petras pentru „Unholy”. Blackpink a câștigat la cea mai nouă categorie a EMA, cea mai bună performanță metaverse, pentru concertul lor virtual PUBG Mobile.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ronaldo acuză clubul Manchester United de lipsă de empatie, după moartea fiului său și a bolii fiicei sale

Cristiano Ronaldo a acuzat clubul Manchester United de lipsă de „empatie”, după ce oficialii clubului s-au îndoit de el când s-a întors târziu pentru pre-sezon din cauza bolii fiicei sale. Starul portughez, în vârstă de 37 de ani, și partenera sa, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au dezvăluit că fiul lor a murit la naștere pe 18 aprilie, dar fiica sa geamănă a supraviețuit. Cuplul a descris […]

today14 noiembrie 2022

0%