Life

Taylor Swift, primul artist care a ocupat primele 10 locuri din Top Billboard 100 într-o săptămână

today1 noiembrie 2022

Fundal

Taylor Swift a devenit prima artistă din istorie care a ocupat primele 10 locuri în Billboard Hot 100 într-o singură săptămână, cu melodiile de pe albumul ei „Midnights”. Deținătorul recordului anterior a fost Drake, care a reușit să blocheze nouă din 10 melodii când a apărut „Certified Lover Boy” anul trecut.

Liderul dintre cele mai bine vândute și cele mai difuzate de la Swift este, deloc surprinzător, „Anti-Hero”, care a fost primul videoclip muzical de pe album și prima melodie care a fost promovată la radio când au fost lansate toate cele 13 melodii de pe album, lansat pe 21 octombrie. Per Luminate, piesa a ieșit cu 59,7 milioane de streamuri și 32 de milioane de afișări, ceea ce, împreună cu o cantitate modestă de descărcări individuale de vânzări, l-au împins pe „Anti-Hero” să devină al nouălea ei single nr. 1 pe Hot 100.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Jay-Z se află în fruntea listei celor mai bogați artiști din hip-hop

Jay-Z și Sean „Diddy” Combs sunt cei mai bogați artiști hip-hop actuali, conform unei liste întocmite de fostul editor Forbes, Zack O’Malley Greenburg. Aceste liste au fost destul de previzibile în ultimii ani, dar după cum notează Greenburg, recentele remarci antisemite ale lui Kanye West au determinat multe companii să se retragă din relațiile lor cu el, în special Adidas, și au făcut ca valoarea sa netă să scadă dramatic […]

today1 noiembrie 2022

0%