Life

Taylor Swift și-a depășit propriul record. „Anti-Hero” a devenit oficial cel mai recunoscut single al artistei

today18 ianuarie 2023

Fundal

Anti-Hero” a devenit oficial cel mai recunoscut single al lui Taylor Swift: a petrecut opt săptămâni neconsecutive în fruntea Billboard Hot 100. Astfel și-a depășit propriul record de șapte săptămâni de la piesa „Blank Space”.

Ce naiba, vă iubesc, băieți”, le-a scris Swift fanilor într-un mesaj pe rețelele de socializare, postând știrile Billboard despre ea că și-a doborât recordul personal în Top 100.

Ea a adăugat „PS – Am ascultat fără oprire albumul lui SZA. Ador muzica ei absolut. Atâta dragoste și respect pentru ea!” Aceasta este o recunoaștere a unei rivalități aparent prietenoase în topuri în acest moment (sau cel puțin amicale între artiști): Pe Hot 100, un single SZA este în prezent pe locul 2 după locul 1 al lui Swift, în timp ce rolurile lor s-au inversat în primele două locuri în clasamentul albumelor Billboard 200.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Echipa Zoo Călărași a pregătit o expoziție de pictură pentru acest început de an

Echipa Zoo Călărași a pregatit ceva special pentru acest început de an. În 2022 gradina a prins culoare prin proiectul “Poveste la Zoo” , un proiect atât de apreciat de călărășeni. Anul acesta este tot despre artă și copilărie. Așadar, începând de astăzi, 18 ianuarie, ora 11.00, se deschide expozitia de artă ,,Din lumea celor care nu cuvântă"- expoziție de pictură pentru copii realizată în parteneriat cu Atelierul de pictură […]

today18 ianuarie 2023

0%