Life

Taylor Swift va începe un turneu „ambițios” vara viitoare

today4 octombrie 2022

Fundal

Taylor Swift plănuiește un tur masiv ce se va desfășura pe stadioane, pentru vara anului 2023, spun mai multe surse exclusiv pentru Page Six.

Taylor are niște planuri cu adevărat ambițioase în aplicare”, tachinează o persoană din interior. „Este încântată să revină pe drum după o pauză atât de lungă, dar fructuoasă.” O a doua sursă spune că mai multe spectacole au fost deja rezervate.

Reprezentantul lui Swift nu a răspuns la multiplele solicitări. Cântăreața „Betty”, în vârstă de 32 de ani, urma să plece în turneu în 2020, cu cel de-al șaptelea album al ei de studio, „Lover”, dar a fost forțată să anuleze odată ce COVID-19 a cuprins lumea.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Twitter adaugă o nouă funcție video full screen asemănătoare TikTok

Twitter adaugă noi funcții pentru a facilita utilizatorilor să vizioneze și să descopere videoclipuri pe platforma sa, a anunțat rețeaua de socializare. Twitter introduce un nou numit „Immersive media viewer", care va reda videoclipurile într-o nouă vizualizare pe ecran complet. Aceasta va fi accesibilă prin simpla atingere/extindere a unui videoclip dintr-un Tweet. Utilizatorii vor putea să gliseze în sus din orice videoclip dacă doresc să descopere mai mult conținut vizual. […]

today4 octombrie 2022

0%