Administrație

Teatru, dans și multă voie bună, de 1 iunie, în comuna Alexandru Odobescu

today2 iunie 2023

Fundal

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Primăria Alexandru Odobescu a organizat un moment cu teatru, dans și multă voie bună pentru copilașii comunității.

Cei mici au venit entuziasmați la activitatea desfășurată la căminul cultural din comună. Copilașii au asistat răbdători la piesa de teatru pentru ca, mai apoi, să urce pe scenă și să devină, pe rând, actori.

Fiecare copil este special și merită atenție nu doar din partea părinților, ci și a întregii comunități. Astăzi, am decis ca primăria să organizeze o activitate pentru a marca cea mai importantă zi din viața unui copil, Ziua Internațională a Copilului. Toate activitățile îndrăgite de cei mici se regăsesc aici: dans, teatru, muzică și mulți prieteni. Copilași, vă doresc o viață frumoasă, plină de emoție și cât mai multe bucurii. Să creșteți mari, frumoși și să acumulați cât mai multă înțelepciune”, a declarat primarul comunei Alexandru Odobescu, Niculae Eremia, pentru canalsud.ro.

Evenimentul s-a dovedit a fi un real succes, acesta adunând aproximativ 100 de copii din comuna călărășeană. Dar nu numărul participanților constituie succesul activității, cea mai importantă dovadă fiind zâmbetul care se regăsea pe chipul fiecărui copil.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Ziua Copilului, sărbătorită pe bicicletă

Joi sărbătorim Ziua Internațională a Copilului, o zi în care zâmbetul și fericirea din priviri se împletesc. Cu mic cu mare, copiii din comuna Grădiștea au pedalat către premiile oferite de primăria călărășeană. Începând cu orele 10:00, cei micuții, acompaniați de propriile biciclete, s-au adunat în parcul din satul Rasa, urmând ca aceștia să pedaleze către premii: 7 biciclete care vor fi puse la dispoziția norocoșilor. “Ne-am gândit ca anul […]

today1 iunie 2023

0%