Actual

Tendințe în modă pentru această primăvară. Revin printurile și fustele mini

today18 februarie 2022

Fundal

Începând din luna februarie, moda de primăvară aduce un sentiment de optimism pentru noul an care urmează, explică designerul de modă, Nancy Volpe Beringer. „În timpul lunilor de iarnă, straturile în exces sunt îndepărtate și înlocuite cu haine mai subțiri”, spune ea. „Moda de primăvară înseamnă, de asemenea, utilizarea hainelor colorate. Pe măsură ce starea de spirit optimistă a sezonului aduce o nouă energie, avem tendința de a trece la culori mai vesele și de a ne îndepărta de nuanțele închise.” Trebuie, însă, să ținem cont de sfaturile specialiștilor pentru a fi în trend.

Blugi largi

Această tendință vine din anii 90, câștigă un puls serios în această primăvară, dar cu o abordare mai sofisticată. „Pe măsură ce viața profesională și cea personală se schimbă, există o dorință pentru piese mai relaxate și mai ușoare”, spune Kapur. „Pentru a menține un aspect frumos, combinați blugii largi cu un top, un blazer și tocuri.”

Printuri strălucitoare, îndrăznețe

Pe lângă o multitudine de nuanțe colorate, Kapur crede că imprimeurile sunt exact ceea ce avem nevoie pentru a ușura starea de spirit și pentru a aduce veselie în garderobă. „Designerii au răspuns apelului cu o serie de imprimeuri fabuloase pentru primăvară”, spune ea. „Salopetă îndrăzneață cu imprimeu geometric sau o rochie maxi, combinată cu pantofi înalși și accesorii minimaliste.”

Decupaje sexy

Vești bune pentru oricine este gata să fie sexy în 2022. „Există atât de multe modalități de a fi sexy”, spune Lana Blanc, stilist și personal. Cea mai elegantă modalitate de a face acest lucru este cu decupaje plasate strategic pe linia taliei, pe șolduri și pe spatele articolelor de îmbrăcăminte.

Body-uri

Bebelușii nu sunt singurii care vor purta body-uri în această primăvară. De fapt, Ali Levine, stilist celebru și fondator al podcastului Everything With Ali Levine, spune că trebuie să vă pregătiți pentru ca body-urile, care îmbrățișează silueta, să fie unele dintre cele mai mari tendințe de modă din primăvară 2022.

Culori puternice

O tendință de la show-urile de primăvară și vară din 2022 este blocarea culorilor. De exemplu, combinați pantaloni strălucitori cu un blazer de altă culoare și o cămașă transparentă. Finalizează look-ul cu tocuri înalte pentru a echilibra ținuta.

Fuste mini

Căutate în anii 1960 și din nou la începutul anilor 2000, fustele mini și-au făcut o revenire triumfală pe podiumurile din primăvară 2022. De la mini la super-mini, de la denim până la materiale din piele și culori neutre până la cele mai îndrăznețe, aveți o mulțime de opțiuni cu care să vă jucați în garderoba dumneavoastră. Pentru o abordare mai matură, puteți asorta o fustă mini cu talie înaltă cu cizme înalte.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Milioane de jucării mici se găsesc pe țărmurile oceanice din Marea Britanie

Britanicii încă mai găsesc piese Lego pe țărmurile oceanice, la 25 de ani după ce o barcă a aruncat milioane de piese în largul coastei, în „cel mai grav dezastru ecologic din istorie legat de jucării”. Locuitorii și turiștii încă mai găsesc în mod regulat articole mici din tip lego pe plajele din Devon și Cornwall, după ce o furtună neobișnuită a răsturnat transportul. Nava de marfă Tokio Express se […]

today17 februarie 2022

0%