Life

Terapii ciudate pe care le urmează vedetele

today14 august 2023

Fundal

Vedetele reușesc să șocheze cu obiceiurile pe care au. Din dorința de a arăta exemplar, ele apelează la terapii ciudate, unele dintre ele fiind și dăunătoare, spun specialiștii.

De pildă, actrița Shailene Woodley mănâncă regulat argilă și face spălături vaginale cu vitamina D, iar Steve Jobs a avut o perioadă în viață când a consumat doar mere și morcovi, iar acestea nu sunt singurele obiceiuri „stranii‟.

Gwyneth Paltrow apelează la înțepăturile de albine, pentru a scăpa de cicatrici, o terapie veche de mii de ani: „Este incredibilă‟, mărturisea vedeta, însă Megan Ayala, expert în nutriție, fitness și sănătate, a spus că nu este de acord cu înțepăturile de albine: „Terapia înseamnă moarte pentru albine. Este un act crud față de insecte. În plus, se știe că veninul de albine are un răspuns la histamină. Acest lucru poate provoca iritații, cum ar fi piele umflată și înroșită, până la reacții alergice periculoase‟.

În plus, vedeta optează și pentru clismele cu cafea, care pot fi periculoase, deoarece potrivit „Healthline‟ „Tratamentul poate produce reacții adverse grave, inclusiv arsuri rectale, infecții sau perforație intestinală‟.

Kim Kardashian și-a injectat în față propriul sânge, după ce a urmat principiile terapiei cu plasmă, numind-o „cel mai dureros lucru pe care l-a făcut vreodată‟. „Un tratament facial ar trebui să îți restaureze celulele tinere ale pielii, nu? De fapt, sângele injectat în piele poate provoca arsuri, roșeață, umflături și vânătăi pe față‟, a spus un dermatolog.

Și Madonna se află pe lista vedetelor care au obiceiuri neobișnuite. De pildă, ea a spus că îi place să facă baie în gheață în timp ce își consumă propria urină. Ce spune specialistul despre acest obicei? „Consumul de urină duce la boli renale și multiple, în afară de faptul că este dezgustător‟, a punctat Megan Ayala, pentru „Bestlifeonline‟.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Trucuri pentru a păstra pepenele proaspăt

Pepenele roșu este un dulce răcoritor ideal pentru vară. Cu toate acestea, pepenii verzi sunt mari și pot fi dificil de depozitat. Păstrarea pepenilor tăiați timp de câteva zile fără a-și pierde aroma este o adevărată provocare, potrivit foodstoy.ro. Acest fruct este plin de apă și este normal ca după 3 sau 4 zile să-și piardă sucul. Există câteva modalități de a o păstra mai mult timp. Pentru a păstra […]

today14 august 2023

0%