Actual

The Motans are single nou. „Toate Drumurile” este o piesă de dragoste

today22 februarie 2022

Fundal

The Motans a revenit cu o nouă piesă plină de emoție. „Toate Drumurile” vorbește despre cel mai frumos sentiment, dragostea. Compusă de Denis Roabeș, Sebastian Barac, Alex Cotoi și Marcel Botezan, „Toate Drumurile” explorează numeroasele fațete ale iubirii, potrivit infomusic.ro. The Motans este cunoscut pentru melodiile pline de emoție și sentiment, iar „Toate Drumurile” confirmă încă o dată acest lucru.

The Motans este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului.

Printre cele mai recente lansări se numără „În Golul Tău”, una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți dintre noi am fi vrut să o scriem. Anterior, artistul lansase „La Nesfârșit”, „A Mea” și „Vara În Care M-ai Găsit”, o colaborare cu PAX. Melodia a reușit să domine topurile muzicale de specialitate din țară încă de la lansare. Cu un număr considerabil de zece săptămâni în Top 10 Media Forest, piesa s-a bucurat de aprecierea publicului, cum de altfel s-a întâmplat cu fiecare single sau colaborare a artistului de-a lungul timpului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Britney Spears scrie o carte despre viața ei. Vedeta a semnat un contract de 15 milioane de dolari

Starul pop Britney Spears a semnat un contract cu editorul Simon & Schuster pentru a scrie o carte despre viața ei, informează New York Post. Acordul vine după ce numeroase edituri s-au luptat pentru a obține drepturile de a publica memoriile artistei. „Contractul este unul dintre cele mai mari din toate timpurile, după cele ale soților Obama”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six. O sursă apropiată cântăreței „Toxic” a […]

today22 februarie 2022

0%