Life

The Weeknd devine primul artist care ajunge la 100 de milioane de ascultători pe Spotify

today28 februarie 2023

Fundal

The Weeknd a devenit primul artist din istoria Spotify care a atins 100 de milioane de ascultători lunar, a confirmat platforma de streaming. Vestea a fost distribuită pentru prima dată prin intermediul rețelelor sociale Spotify, unde gigantul de streaming a scris: „Este oficial: pe 27 februarie, The Weeknd a devenit primul artist din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători lunar”.

La momentul publicării acestui articol, Miley Cyrus deține locul 2 pentru majoritatea ascultătorilor lunari ai aplicației, cu peste 82 de milioane. Taylor Swift este pe locul 3 cu 80 de milioane, urmată de Rihanna care are 79 de milioane.

Realizarea vine în urma lansării remix-ului „Die For You” al lui și al Ariana Grande, versiunea în duet a single-ului de top care se află în prezent pe locul 7 în topul Billboard’s Hot 100. Cântecul s-a bucurat de o renaștere în top în ultimele șapte săptămâni, cu o poziție de vârf pe locul 6, deși piesa originală a făcut parte din albumul „Starboy” al lui Weeknd din 2016.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a semnat alte două contracte de finanţare, prin PNRR

Primarul Marius Dulce a semnat ieri alte două contracte de finanţare, prin PNRR, aferente următoarelor proiecte: „𝐑𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐜𝐥𝐚̆𝐝𝐢𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐫𝐞𝐳𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐚𝐥𝐞 – 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐥𝐞 – 𝐁𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐉𝟗 𝐬̧𝐢 𝐉𝟐𝟖”, finanţat în cadrul apelului de proiecte cu titlul PNRR / 2022 C5 / I / A.2. / 1, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 1 – Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri rezidenţiale multifamiliale, Operaţiunea A: Renovarea […]

today28 februarie 2023

0%