Life

The Weeknd, Doja Cat, Olivia Rodrigo, cei mai nominalizați la „Billboard Music Awards” 2022

today11 aprilie 2022

Fundal

Au fost anunțați finaliștii Billboard Music Awards 2022. Evenimentul îi premiază pe cei mai de succes artiști ai anului în 62 de categorii din toate genurile muzicale. The Weeknd conduce ca finalist la 17 categorii, cel mai mult dintre orice artist din acest an. El a obținut nominalizări, inclusiv cel mai bun artist, cel mai bun artist masculin și top 100 artist. Colaborarea sa cu Ariana Grande pentru piesa „Save Your Tears (Remix)” este nominalizată pentru șase premii.

Finalista principală feminină este Doja Cat, cu 14 categorii, inclusiv artist de top, artist de top feminin și artist de top 100. În calitate de finalist pentru prima dată, Olivia Rodrigo a obținut destul de bine nominalizări în 13 categorii, inclusiv artist de top, artist nou de top, artist de top feminin și artist de top 100.

Drake, care deține recordul cu 29 de câștiguri la BBMA, se înscrie în 11 categorii, inclusiv artist de top, artist de top masculin, artist de top Billboard 200 și artist de top 100.

Taylor Swift, cea mai decorată artistă BBMA din toate timpurile, este finalistă la șapte categorii. Ea este nominalizată pentru cel mai bun artist și pentru cea mai bună artistă feminină, precum și pentru două albume în categoria top country pentru „Fearless (Versiunea lui Taylor)” și „Roșu (Versiunea lui Taylor)”.

Cinci categorii noi au fost introduse în acest an, inclusiv top Billboard global 200 artist, Top Billboard global excl. Artist din S.U.A., cel mai bun cântec Billboard global 200 și Top Billboard global, cu excepția cântecului din SUA.

Ed Sheeran este finalist la toate cele patru noi categorii globale.

2022 Billboard Music Awards” vor fi transmise în direct de la coasta la coastă de la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, duminică, 15 mai, la ora 20:00. ET / 5 p.m. PT pe NBC și în direct pe Peacock.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit a doua oară, după 18 ani

Jennifer Lopez a postat un video pe site-ul său în care plânge și își privește inelul de logodnă. Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani pare vizibil emoționată în filmarea publicată pe site-ul său, potrivit eva.ro. Ea poate fi auzită spunând în șoaptă „Sunt perfectă”, în melodia care însoțește videoclipul. Jennifer și Ben au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani, în anul 2004. Fanii lor au […]

today11 aprilie 2022

0%