Life

The Weeknd plănuiește să-și schimbe numele de scenă

today10 mai 2023

Fundal

Abel Tesfaye a fost o forță în industria muzicală de mai bine de un deceniu sub numele Weeknd, dar se pare că acesta ar putea intra la pensie destul de curând.

Într-un nou interviu pentru W Magazine, actorul și co-creatorul „The Idol” a discutat despre planurile sale de a lansa muzică nouă și a aprofundat detaliile despre viitoarea sa dramă muzicală, care va avea premiera la HBO în luna iunie.

Se ajunge la un un moment în care mă pregătesc să închid capitolul Weeknd”, a spus el publicației. „Voi face în continuare muzică, poate ca Abel, poate ca The Weeknd. Dar tot vreau să-l ucid pe The Weeknd. Cu siguranță încerc să scapi de pielea aceea și să renasc.”

Tesfaye a vorbit anterior despre un plan elaborat de lansare pentru următorul său proiect muzical și a sugerat finalizarea unei trilogii care include „After Hours” din 2020 și „Dawn FM” de anul trecut. Deși detaliile acelor planuri rămân neconfirmate, cântărețul a spus „Albumul la care lucrez acum este probabil ultimul ca The Weeknd… Acesta este ceva ce trebuie să fac. În calitate de The Weeknd, am spus tot ce pot spune.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Cartierele din municipiul Călăraşi vor fi modernizate cu corpuri de iluminat cu surse LED

Consilierii locali au adoptat, în cadrul sedinţei extraordinare, din data de 8 mai 2023, Proiectul de Hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, a indicatorilor tehnico-economici şi acordul privind asigurarea şi susţinerea contribuţiei financiare aferente cheltuielilor implementării proiectului cu titlul “Extindere reţea de iluminat public în cartierele din municipiul Călăraşi”. Obiectivul proiectului propus spre finanţare prin “Programul privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public”, implemementat de Administraţia Fondului pentru Mediu, […]

today10 mai 2023

0%