Life

The Weeknd va cânta pe coloana sonoră a filmului „Avatar: The Way of Water”

today5 decembrie 2022

Fundal

The Weeknd va cânta pe coloana sonoră a mult-așteptatului film a lui James Cameron „Avatar: The Way of Water”. Duminică dimineață, cântărețul canadian a încărcat un scurt clip care afișează sigla filmului și data lansării pe 16 decembrie. În fundal, se aude un cor, susținut de un ritm de tobe în plină expansiune – care amintește de partitura grandioasă a filmului anterior James Horner.

Ca răspuns, contul oficial al filmului a încărcat un clip. Jon Landau, producătorul filmului, a urmat exemplul, postând un clip cu cei doi împreună cu legenda: „Așa cum spun Na’vi [limbajul fictiv al filmului], ‘Zola’u nìprrte’ soaiane Avatar’… Bine ați venit în Familia avatarului.”

Rămâne neclar care va fi gradul de implicare a lui Weeknd în film sau coloana sonoră. Reprezentanții pentru Weeknd și Disney nu au răspuns imediat la cererea de comentarii a Variety. „Avatar: The Way of Water” este gata să se lanseze în cinematografe săptămâna viitoare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce vrea să organizeze un Târg de primăvară în Obor

Primarul Marius Dulce împreună cu ministrul secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ion Găman au făcut, ieri, un tur prin Oborul care găzduiește în fiecare weekend Târgul de legume-fructe. „O locație cunoscută de mulți călărășeni pe care intenționăm, începând de anul viitor, să o modernizăm, oferind condiții mai bune comercianților, agenților economici și persoanelor fizice. Ba mai mult avem în vedere și organizarea unui Târg de […]

today5 decembrie 2022

0%