Actual

Theo Rose și Andrei Bănuță au lansat o piesă dedicată mamelor

today8 martie 2022

Fundal

Theo Rose și Andrei Bănuță au lansat astăzi, 8 martie, o piesă specială, dedicată mamelor. În videoclipul piesei „Spune-i mama” joacă celebra actriță Maia Morgestern.

Piesa este așteptată de fani, dar și de ceilalți care le ascultă muzica. Cei doi nu sunt la prima lor colaborare, au mai cantat împreună melodii precum „Păcatul meu” sau „De atâtea ori”, melodii cu care i-au cucerit pe mulți.

O poveste potrivita tuturor generațiilor, care va trezi amintiri și va inspira tinerii în a iubi și acționa curat și sincer, fără măști, scuturi și demonstrații de orgoliu- Spune-i, mama”, a scris artista pe pagina ei de facebook.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Cum arată Madonna în realitate, fără filtre

Madonna arăta total diferit de personajul ei de pe Instagram, când a ieșit pe străzile orașului New York zilele trecute, pentru un eveniment. Devine din ce în ce mai rară să o vezi pe Regina Pop în afara aparițiilor ei puternic filtrate pe rețelele sociale. În timp ce vedeta în vârstă de 63 de ani pare adesea impecabilă și mai tânără decât anii ei pe aplicația de socializare, în viața […]

today8 martie 2022

0%