Life

Ticketmaster a anulat vânzarea biletelor pentru turneul lui Taylor Swift din cauza „cererii mari”

today18 noiembrie 2022

Fundal

Ticketmaster a anulat vânzarea biletelor publice pentru „The Eras Tour” al lui Taylor Swift, care trebuia să aibă loc astăzi, 18 noiembrie. Compania a invocat atât „cerințe extraordinar de mari la sistemele de bilete”, cât și „inventarul insuficient de bilete rămas” drept motive pentru care a fost oprită vânzarea generală.

Compania a postat pe rețelele de socializare: „Din cauza cerințelor extraordinar de mari pentru sistemele de bilete și a inventarului de bilete rămas insuficient pentru a satisface această cerere, vânzarea publică de mâine pentru „The Eras Tour” a lui Taylor Swift a fost anulată”.

Decizia firmei de a anula vânzarea publică vine după o săptămână de indignare care a implicat „The Eras Tour”. Pre-vânzarea Verified Fan care a avut loc pe 15 noiembrie a fost un haos după ce site-ul web Ticketmaster s-a prăbușit din cauza cererii, în timp ce milioane de fani care au stat la coadă și au trebuit să aștepte peste două ore pentru a avea șansa de a cumpăra bilete. . Alți fani au fost trimiși pe o listă de așteptare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a verificat lucrările de reabilitare termică a Liceului Mihai Eminescu

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, împreună cu consilierii locali, prof. George Stoian şi Stelian Aldea, au verificat stadiul lucrărilor derulate în cadrul proiectelor cu finanţare europeană care vizează, pe de o parte, reabilitarea termică a Liceului Teoretic Mihai Eminescu iar pe de altă parte modernizarea şi extinderea Corpului B, aferent Liceului Mihai Eminescu. În ceea ce priveşte primul proiect, lucrările sunt realizate în proporţie de 80%. Estimăm ca proiectul să […]

today18 noiembrie 2022

0%