Life

Tik Tok se retrage de pe piața din Rusia

today7 martie 2022

Fundal

Una dintre cele mai cunoscute rețele sociale, Tik Tok, se retrage de pe piața din Rusia, din cauza legii semnate de Vladimir Putin, prin care sunt pedepsiți cei care răspândesc informații false despre ”operațiunea specială din Ucraina”.

Ținând cont de cele mai recente modificări legislative din Rusia, nu avem de ales și vom renunța la a mai furniza serviciile noastre în această țară. Mesageria internă a aplicației, însă, nu va fi afectată”, au precizat reprezentanții companiei.

Totodată, compania precizează că va analiza piața și modalitățile prin care poate reveni în Rusia.

Nu e singurul nume mare care renunță la piața din Rusia, din cauza legii propuse. BBC, CNN sau agenția de presă EFE au anunțat retragerea din Federație, în urma amenințărilor cu închisoare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Inna este prima artistă din lume cu cele mai multe videoclipuri cu peste 1M vizualizări

Superstarul internațional INNA marchează o nouă reușită în carieră: la momentul actual este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări din LUME! Portofoliul impresionant al INNEI este comparabil cu cele mai mari nume din industria muzicală globală, dar începând de astăzi, INNA are 269 de videoclipuri pe YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări, iar acest număr o clasează pe prima poziție, conform […]

today4 martie 2022

0%