Actual

TikTok a devenit cea mai accesată platformă din lume, detronând celebrul Google

today28 decembrie 2021

Fundal

Ar găsit Google un concurent mai puternic decât el? Potrivit studiilor, platforma americană nu mai este liderul celor mai vizitate site-uri din lume. În fruntea acestui clasament în 2021, tocmai a fost depășită de o aplicație la modă: TikTok. În 2020, rețeaua de socializare chineză a fost doar pe locul șapte în același clasament.

În 2021, din ianuarie până în august, Google a dominat clasamentul. TikTok a preluat apoi poziția de lider și a fost cel mai vizitat nume de domeniu din lume.

Dominând acest clasament, TikTok depășește nu doar Google, ci și Facebook, Microsoft și Apple, respectiv al treilea, al patrulea și al cincilea cel mai vizitat domeniu. Pe următoarele locuri s-au situat Amazon, Netflix, YouTube, Twitter și WhatsApp.

TikTok devine astfel cel mai vizitat site din lume, detronând Google.

Scris de: Bianca Bonnaire

Articolul precedent

Horoscop

HOROSCOP | 01 – 08 ianuarie 2022

BERBEC Săptămâna trecută ați reușit să rezolvați o problemă ce ținea de familie, iar acum primiți răsplata. Sunteți luați prin surprindere de un apropiat. TAUR O să bifați un succes în cadrul relației personale. Sunteți foarte încântați deoarece ați depus mult efort ca să ajungeți în punctul ăsta. GEMENI O săptămână cum n-ați mai avut de mult timp. Vă așteaptă o surpriză cu privire la viața profesională. RAC Veți primi […]

today28 decembrie 2021

0%