Life

TikTok a început deja să concedieze personal în urma unei restructurări

today22 iulie 2022

Fundal

TikTok a început să concedieze personal ca parte a unei restructurări, a informat Wired, citând „cinci persoane care cunosc acest proces”. David Ortiz, un angajat TikTok din SUA, „lider de produs de monetizare” pe LinkedIn, a scris într-o postare că slujba lui „este eliminată într-un efort mult mai mare de reorganizare”.

Raportul Wired nu spunea câți angajați TikTok au fost concediați sau numărul total de locuri de muncă care erau în pericol ca parte a restructurării. Dar un angajat al TikTok, care nu a fost identificat după nume, a declarat pentru Wired că numărul disponibilizărilor va fi mai mic de 100. TikTok nu a răspuns la multiple solicitări de comentarii din partea Insider.

Înainte de aceste reduceri, directorii companiei au proiectat puterea, în ciuda unei scăderi mai ample în sectoarele tehnologiei și publicității. Șeful companiei pentru soluții de afaceri globale, Blake Chandlee, a declarat pentru CNBC în iunie că platforma nu a văzut nici o încetinire a pieței publicitare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 lucruri pe care oamenii cu adevărat fericiți le fac zilnic

Sunt momente în care fericirea poate părea atât de trecătoare, încât nici măcar nu observăm când este aici. Trucul pentru a atinge un nivel de bucurie pe care îl poți menține, totuși, este să faci lucruri mici în fiecare zi pentru a lucra spre fericire. Iată cinci lucruri pe care le fac oamenii cu adevărat fericiți în fiecare zi. 1. Exerciții Pare un clișeu, dar bunăstarea fizică echivalează cu bunăstarea […]

today22 iulie 2022

0%