Life

TikTok este cea mai descărcată aplicație de mobil în primele luni ale anului 2022

today28 aprilie 2022

Fundal

TikTok continuă să își păstreze distanța de celelalte aplicații de mobil, rămânând pe poziția întâi la capitolul download-uri și în primul trimestru din 2022. Aceasta a fost cea mai populară aplicație din lume în perioada care s-a încheiat pe 31 martie, atingând peste 3,5 miliarde de download-uri de la lansarea sa și până în prezent. Astfel, TikTok devine prima aplicație care nu aparține companiei Meta care atinge acest record de download-uri.

Topul celor mai populare aplicații din lume dezvăluie că social media este categoria dominantă pe magazinele de aplicații App Store și Play Store. TikTok conduce topul cu peste 175 de milioane de download-uri la nivel mondial în primul trimestru al anului, urmat de Instagram , care se învârte în jurul a 155 milioane de descărcări, iar apoi vine Facebook cu 150 milioane. Acest clasament este realizat de SensorTower, care măsoară doar descărcările individuale din magazinele de aplicații, nu și aplicațiile preinstalate care vin pe telefoanele cu Android.

Meta deține trei aplicații din primele 5 la nivel global, însă Messenger a scăzut mult în download-uri, fiind depășit de Telegram, de exemplu. Spotify este în continuare cea mai populară aplicație de streaming de muzică, în timp ce CapCut, aplicația de editare video de la TikTok, este cea mai populară din categoria ei. Și Zoom continuă să rămână printre aplicațiile populare, chiar dacă mulți angajați au început să lucreze din nou de la birou, iar videoconferințele au scăzut în popularitate, potrivit sensortower.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

AUDIO: Lady Gaga lansează noul single din filmul „Top Gun: Maverick”, „Hold My Hand”

Lady Gaga a anunțat noua melodie din „Top Gun: Maverick” „Hold My Hand”. Piesa scrisă de Gaga apare în filmul care va avea premiera pe 27 mai și va fi lansată pe 3 mai. În filmul foarte așteptat, Tom Cruise revine în rolul lui Pete „Maverick” Mitchell, un pilot de testare curajos care se ferește de avansarea în grad care l-ar pune la pământ. El se trezește antrenând un detașament […]

today28 aprilie 2022

0%