Life

TikTok, pe cale de dispariție: mai popular decât Facebook, este acuzat, din nou, de spionaj

today1 iulie 2022

Fundal

TikTok nu este doar o altă aplicație video. Aceasta este haina de oaie”, a scris Brendan Carr pe Twitter, împreună cu o copie a scrisorii pe care a trimis-o către Apple și Google prin care le cere companiilor să elimine TikTok din magazinele lor de aplicații.

Comisarul republican senior al agenției se referă la un raport recent BuzzFeed News, care a examinat înregistrările audio de la 80 de întâlniri interne TikTok. Pe baza acestor înregistrări audio, angajații chinezi ai companiei-mamă a TikTok, ByteDance, au accesat în mod repetat informații private despre utilizatorii din SUA.

Un membru al departamentului de încredere și securitate al TikTok a declarat la o întâlnire din septembrie 2021 că „totul este vizibil în China”. Un director a spus într-o altă întâlnire că un inginer din Beijing numit „Master Admin” are „acces la toate”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Explicația științifică: de ce Cola are un gust mai bun într-o sticlă de sticlă?

Deși a fost deja clarificat faptul că băuturi precum Cola nu trebuie consumate în exces, deoarece pot dăuna sănătății, dacă aveți de gând să faceți acest lucru astăzi, ar fi bine să cumpărați o sticlă de sticlă, potrivit foodstory.ro. Iată ce spune știința. Există multe mărci pe piață, dar rețeta generală include zahăr, uleiuri de citrice, vanilie, scorțișoară și o aromă acră. Bineînțeles, cheia este apa carbogazoasă, iar coloranții și […]

today1 iulie 2022

0%