Life

TikTok va lansa abonamente de tip Twitch pentru creatorii de conținut

today25 mai 2022

Fundal

TikTok lansează abonamente TikTok LIVE, un nou program care le va permite creatorilor să genereze venituri recurente prin plăți de la fanii lor. Similar cu ofertele site-urilor de streaming rivale, noul serviciu va oferi abonaților o gamă largă de avantaje, inclusiv chat pentru abonați, insigne și multe altele. Programul se va lansa oficial în testarea beta pe 26 mai, inițial cu un număr selectat de creatori care au fost invitați să participe, conform informațiilor publicate de TikTok.

În ultima săptămână, TikTok a dezvaluit programul pe canalul @TikTokLIVE_creator, care se concentrează pe distribuirea de actualizări destinate comunității creatorilor. Într-o serie de videoclipuri cu creatori care vor fi printre primii care vor testa se pare că, pe lângă beneficiile obișnuite pentru abonați, vor putea controla și camerele din fluxurile live ale creatorilor.

O serie de creatori au început să împărtășească știrile despre participarea lor la noua versiune beta fanilor lor din TikTok și din alte părți pe rețelele sociale. În timp ce unii sunt streameri de jocuri, programul nu se limitează la acel spațiu. Se pare că TikTok a invitat o mare varietate de creatori să încerce abonamente, inclusiv artiști, vloggeri, experți în frumusețe, creatori ASMR, creatori de limbă spaniolă, muzicieni, dansatori și multe altele. Fiecare și-a creat propriile emoții personalizate pentru a fi folosite cu abonamente.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Dieta zilnică a Reginei care sfidează vârsta. Secretul longevității

Regina urmează să-și sărbătorească jubileul de platină luna viitoare și este încă în putere la uimitoarea vârstă de 96 de ani. Este posibil ca monarhul britanic să fi experimentat câteva eșecuri cu sănătatea ei în ultimele luni și recent a trebuit să se retragă de la deschiderea de stat a Parlamentului la sfatul medicilor ei, dar este încă incredibil de agilă pentru vârsta ei și radiază de energie. Majestății Sale […]

today25 mai 2022

0%