Actual

Tina Turner a murit la 83 de ani

today25 mai 2023

Fundal

Unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood deplâng pierderea Tinei Turner după ce aceasta a murit la vârsta de 83 de ani.

Vestea tragică a fost anunțată miercuri pe contul oficial de Instagram al Tinei.

Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner”, se arată în declarația, care a însoțit o imagine alb-negru a reginei Rock ‘n’ Roll. „Cu muzica ei și pasiunea ei nemărginită pentru viață, ea a vrăjit milioane de fani din întreaga lume și a inspirat vedetele de azi.

Astăzi ne luăm rămas bun de la o prietenă dragă care ne lasă toată munca ei cea mai mare: muzica ei. Toată compasiunea noastră sinceră este către familia ei.” Declarația s-a încheiat: „Tina, ne va fi foarte dor de tine”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

5 motive pentru care alergatul nu duce întotdeauna la pierderea în greutate

Astăzi, vom analiza motivele pentru care s-ar putea să nu slăbești atât de repede pe cât ai crezut sau chiar te îngrași pe măsură ce începi să alergi mai mult. Devenind mai conștient de ceea mănânci, îți poți menține greutatea la un nivel la care te simți încrezător, fără restricții. Dacă înțelegi știința din spatele creșterii inițiale în greutate și motivele practice pentru care se întâmplă acest lucru, poți menține […]

today25 mai 2023

0%