Life

Ținutele de gravidă ale Rihannei duc moda la un alt nivel

today4 martie 2022

Fundal

Ținutele de gravidă ale cântăreței atrag cu siguranță privirile, dar sunt, în același timp nepracticabile pentru peroanele obișnuite.

Este iarnă la Paris! Nu îi este frig?”, a comentat un utilizator Instagram, care a comentat la o fotografie cu cea mai recentă „ținută” de sarcină a Rihannei. Look-urile vestimentare ale Rihannei au fost discutate în oraș în săptămânile modei, culminând cu apariția ei săptămâna aceasta la Săptămâna Modei de la Paris, unde a purtat lenjerie la show-ul Dior.

Neglijeul de tip babydoll, până la genunchi, cu dantelă, a fost asortat cu chiloți negri, cizme de piele și un trench care o acoperea pe cântăreață din spate.

De când Rihanna și-a dezvăluit sarcina, îmbrăcată cu o haină roz vintage Chanel, mass-media s-a gândit care va fi stilul ei în sarcină.

Rihanna a expus-o complet de atunci, iar fiecare ținută pe care o poartă face furori. La începutul săptămânii trecute, la show-ul Gucci de la Milano, Rihanna a îmbrăcat un top decupat din dantelă și latex, iar în săptămânile precedente, a îmbrăcat un outfit Jean Paul Gaultier negru, deschis în față, cu șireturi și un top cu cravată în față de la Fendi, care a lăsat loc pentru imaginatie.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Zeci de trupe și-au anulat concertele din Rusia. În plus, Spotify și-a închis birourile din Moscova

Promoterul de concerte Live Nation şi reţeaua de streaming muzical Spotify au anunţat pe 2 martie 2022 că vor schimba modul în care operează în Rusia. Asta ca răspuns la invadarea Ucrainei de către Rusia, care a început la final de februarie. Live Nation nu va mai promova concerte şi evenimente în Rusia, iar Spotify şi-a închis birourile din Moscova. În plus, va limita prezenţa posturilor cu temă politică şi […]

today4 martie 2022

0%