Divers

Tipuri de Baloane

today17 septembrie 2021

Fundal
Dacă cumpărați baloane pentru o petrecere sau un eveniment, știți că există diferite tipuri de baloane? Baloanele sunt atrăgătoare, iubite atât de copii, cât și de adulți și au, de asemenea, o zonă de imprimare foarte mare, unde sigla sau mesajul dvs. pot fi vizibile chiar și la distanțe mari. Pentru a reprezenta cel mai bine tipurile centrale de baloane și modul în care acestea sunt diferite între ele, este mai bine să cunoașteți caracteristicile fiecărui tip de balon.

Cel mai frecvent tip de baloane sunt desigur baloanele din latex. Aceste baloane se umflă până la o formă ovală, sunt fabricate din latex reciclabil și pot fi personalizate cu ușurință prin serigrafia logo-ului, textului sau designului de artă. De obicei, acestea sunt disponibile în dimensiuni de la 9 inci la 18 inci. Cea mai obișnuită și populară dimensiune este baloanele de latex personalizate de 11 ”, urmate de cele de 9”.

În general, baloanele din latex iau heliu bine – de obicei, durează de la 10 ore la 14 ore de plutire, deși diferiți factori, în special, modul în care sunt sigilate baloanele de latex personalizate sau cât de mult heliu este utilizat sunt un factor imens în determinarea timpului de plutire . Baloanele din latex sunt, de asemenea, foarte flexibile în sensul că pot fi utilizate fără heliu.

  1. Baloane din folie

Baloanele din folie au un preț mai ridicat decât baloanele din latex, dar există câteva motive foarte bune pentru care sunt cele mai căutate. Sunt, fără îndoială, baloane de calitate superioară, cu aspect metalic și au zone de amprentă mult mai mari și timpi de plutire mult mai lungi. Nimic nu atrage mai multă atenție decât un balon plutitor drăguț, luminos, strălucitor. Baloanele din folie, nu pot fi utilizate cu cupe și bastoane cu baloane.

Spre deosebire de baloanele din latex, care sunt întinse și flexibile, baloanele din folie nu se fixează foarte bine pe cupele cu baloane și rezultatul final este un balon parțial flopat. Baloanele din folie personalizate personalizate sunt cele mai bune și mai atractive atunci când sunt umplute cu gaz de heliu și legate cu șnur. Aceste baloane pot fi personalizate în forme diferite – rotunde, inimioase, cifre, litere, stelate și pătrate.

Toate vin în aproape toate culorile imaginabile, astfel încât găsirea balonului de culoare potrivită pentru promoțiile, evenimentul sau tema petrecerii dvs. nu va fi niciodată o problemă.

 

 

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Ce modele de cizme vom purta în sezonul toamnă-iarnă 2021-2022?

Din cauza sosirii iminente a toamnei și a frigului, trebuie să înlocuim sandalele sau espadrilele cu botine sau cizme, care vor completa de minune cele mai frumoase ținute ermy de toamnă. Pantofii sunt elemente care nu trebuie să fie neglijate din cadrul unei ținute. Cel mai adesea, sunt cei care dau tonul în cadrul unei ținute. Este important astfel să alegi cizme damă în funcție de ținutele pe care le […]

today9 septembrie 2021

0%