Life

Toate cele 50 de hituri ale Madonnei pe un singur album

today22 august 2022

Fundal

În ultimii 40 de ani, Madonna nu a fost doar regina pop, ci și monarhul domnitor al cluburilor. Ea a acumulat un record de 50 de hituri cu numărul unu în topul Billboard’s Dance Club Songs – ale căror remixuri sunt colectate pe albumul „Finally Enough Love,: 50 Number Ones”. Cu o durată de 220 de minute, albumul este o călătorie amețitoare prin peisajul muzicii dance în continuă schimbare și o dovadă a capacității Madonnei de a evolua odată cu ea.

Dar, în egală măsură, „Finally Enough Love” este despre reconectarea cu giganții muzicii dance de altădată. DJ-i legendari precum Junior Vasquez, Victor Calderone, William Orbit și David Morales au definit viața de noapte în anii ’90 și toți sunt reprezentați cu remixuri de melodii precum „Secret”. ”, „Justify My Love”, „Bedtime Story”, „Nothing Really Matters” și „Deeper and Deeper”.

Pe măsură ce muzica de club a luat o nouă direcție în anii 2000, la fel și Madonna. Maeștri de remix precum Thunderpuss au intrat în cadru alături de producători precum Ralphi Rosario, Above and Beyond, Tracy Young și regretatul Peter Rauhofer. De remarcat este epoca „Confessions on a Dance Floor”, care a dat naștere unor colaborări de mare profil cu maieștri ai muzicii dance precum Stuart Price, Axwell din Swedish House Mafia și Pet Shop Boys.

Madonna și-a menținut relația cu elita muzicii dance, colaborând cu Avicii la un remix din „Girl Gone Wild” și făcând echipă cu Benny Benassi pentru „Celebration”, dar a susținut și noi talente precum Offer Nissim din Israel și Dallas. Pop murdar. Demonstrează loialitatea ei față de clubberi queer că a continuat să lucreze cu pionieri precum Tracy Young și DJ-ul transgender Honey Dijon.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit religios. Ce ținute au purtat cei doi

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară la o lună după ceremonia secretă din Las Vegas. Cei doi au organizat o petrecere ce se întinde pe trei zile, potrivit elle.ro. TMZ a raportat încă de luna trecută că evenimentul va avea loc pe proprietatea lui Ben Affleck din Riceboro, Georgia, pe care actorul a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani pentru suma de 8 milioane de dolari. […]

today22 august 2022

0%