Life

Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiul cosmic

today10 octombrie 2022

Fundal

Tocmai când credeai că Tom Cruise a obținut cel mai mare triumf cinematografic posibil cu Top Gun, starul de succes vine cu o idee care este, la propriu, ieșită din comun.

Veteranul de la Hollywood în vârstă de 60 de ani va face echipă cu regizorul The Bourne Identity Doug Liman într-un film care implică filmări în spațiu, care a fost prezentat pentru prima dată în 2020 înainte ca pandemia de Covid-19 să oprească planurile.

Se spune că Cruise și Liman au contactat Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) pentru a-l filma pe actor urcând cu o rachetă până la Stația Spațială Internațională.

Cred că Tom Cruise ne duce în spațiu, el duce lumea în spațiu”, a spus președintele UFEG Donna Langley, pentru BBC News. „Acesta este planul. Avem un proiect grozav în dezvoltare cu Tom… Luând o rachetă până la Stația Spațială și filmând.”

Langley a dezvăluit că cea mai mare parte a filmului va fi filmată pe pământ, culminând cu „personajul mergând în spațiu pentru a salva ziua”, sperând că Cruise va deveni „primul civil care va face o plimbare în afara stației spațiale. .”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

A fost dezvăluit numele orașului din Regatul Unit unde va avea loc Eurovision 2023

Concursul Eurovision 2023 va avea loc la Liverpool. Câștigătorul a fost selectat dintr-o listă scurtă de șapte orașe din Marea Britanie. Vestea vine după luni de incertitudine cu privire la locul unde va avea loc concursul. Victoria lui Liverpool a fost anunțată la BBC „The One Show” vineri seara (7 octombrie). Datele exacte ale concursului nu au fost încă dezvăluite, deși are loc întotdeauna în luna mai. Este probabil că […]

today10 octombrie 2022

0%