Life

Top 4 zodii care au ghinion în dragoste

today3 iulie 2023

Fundal

Unii oameni trăiesc ca să iubească. Există indivizi care se dovedesc a fi norocoși în dragoste, dar sunt câțiva care sunt cu adevărat nefericiți. Așadar, iată 4 zodii care au ghinion în dragoste.

Rac

Racii au obiceiul de a-și pune sufletul pe masă. Este în natura lor să meargă până la capăt și să-și arate literalmente emoțiile. Sunt la cele două extreme, fie dau totul, fie nimic, jumătatea drumului fiind aproape imposibilă pentru aceștia. Le ia ceva timp pentru a-și reveni din problemele de dragoste. Dacă relația lor se rupe, durează mult până se vindecă.

Fecioară

Fie sunt foarte norocoși, fie nenorocirea lor este dublă. Când iubesc pe cineva, iubesc din tot sufletul, motiv pentru care este greu să treci din nou prin același proces de a iubi pe cineva din nou. Ele rămân optimiste, dar își iau rămas bun conștiente că vor trebui să sărute o mulțime de broaște râioase înainte de a-l găsi pe prințul adevărat, ceea ce este un proces greu și trist.

Capricorn

Condus de Saturn, acest semn zodiacal este foarte serios și nu putem spune că este nefericit în dragoste, dar este afectat de momentul greșit. Este posibil să întâlnească persoana potrivită, dar la nu în momentul bun.

Pești

Oamenii Pești sunt foarte nefericiți pentru că au acest obicei de a nu vedea sau de a evita să vadă partea rea a oamenilor. Ei văd lumea prin ochelari roz și au obiceiul de a-și sacrifica propria fericire. Partea bună este că Peștii au tendința de a-și reveni relativ repede și de a păstra trecutul în urmă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

O delegație a Consiliului Județean Călărași a participat la Adunarea Regiunilor Europene

Adunarea Regiunilor Europene (ARE), alături de Guvernul Cataloniei a organizat zilele trecute Adunarea Generală și Reuniunea Biroului Politic ARE 2023, în Barcelona, Catalonia, eveniment în cadrul căruia a participat și o delegație a județului Călărași condusă de către vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion SAMOILĂ. Convocarea membrilor ARE reprezintă o oportunitate de a aborda provocările și oportunitățile comune cu care se confruntă regiunile, de a reînnoi rețelele de colaborare și de […]

today3 iulie 2023

0%