Life

Top 5 cele mai bine plătite vedete pe TikTok în 2021

today2 februarie 2022

Fundal

Prestigioasa revistă Forbes a anunțat care au fost cele mai bine plătite staruri pe TikTok în 2021. Astfel aflăm că în vârful clasamentului se află Charli D’Amelio și sora ei, Dixie, care au câștigat 17.5, respectiv 10 milioane de dolari în ultimul an.

Vedetele de pe TikTok cuceresc industria de entertainment. Cu peste 1 miliard de utilizatori din întreaga lume, aplicația și-a transformat creatorii de conținut în celebrități, informeză agenția de presă mondenă. Cu un număr de urmăritori în continuă creștere, aceste vedete digitale câștigă milioane prin parteneriate cu brand-uri, contracte de imagine și multe altele.

Charli D’ Amelio (17.5 milioane de dolari)

133 de milioane de urmăritori

 

Dixie D’ Amelio (10 milioane de dolari)

57 de milioane de urmăritori

 

Addison Rae (8.5 milioane de dolari)

86 de milioane de urmăritori

 

Bella Poarch (5 milioane de dolari)

87 de milioane de urmăritori

 

Josh Richards (5 miloane de dolari)

26 de milioane de urmăritori

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ed Sheeran, cel mai difuzat artist la radio în 2021

Ed Sheeran a fost cel mai difuzat artist la radio în 2021. Piesele lui au fost difuzate de 4.3 milioane de ori la posturile de radio din întreaga lume, informează agenția de presă mondenă. Este urmat în clasament de Dua Lipa, The Weeknd, Queen și Maroon 5. Vă întrebați cine este cel mai difuzat artist la radiourile din întreaga lume? Răspunsul este Ed Sheeran! Cel puțin așa s-a întâmplat în […]

today1 februarie 2022

0%