Life

Top 5 cele mai infidele semne zodiacale feminine

today29 septembrie 2023

Fundal

Este tristul adevăr, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală cu zâmbetul pe buze. Și în timp ce unora le place să se concentreze pe cele mai infidele zodii feminine, adevărul este că și bărbații sunt perfect capabili să înșele.

1. Vărsător

Femeilor din vărsătorii le place să flirteze, dar sunt și încăpățânate, rebele și exuberante. Femeile din vărsător își doresc independența. Vărsătorul s-ar putea să nu trișeze fizic, dar poate începe să trimită mesaje de flirt unei vechi aventuri. Și, deși nu este niciodată fizic, unii oameni consideră că aceasta este o infidelitate emoțională, așa că este sigur că partenerul ei nu ar fi prea fericit dacă ar ști că asta se întâmplă.

2. Săgetător

Femeile săgetător sunt în mod natural amuzante, extrovertite care pot ține o conversație. Sunt carismatice și se vor asigura că le ascultați. Desigur, tot acel farmec atrage multă atenție, iar tentațiile pot deveni puternice.

Săgetătorul are niște standarde morale destul de înalte și nu ar dori niciodată să facă ceva care să-i strice reputația. Nu fii surprins dacă la începutul unei relații, Săgetătorul sugerează o relație deschisă și arată clar că intenționează să vadă alte persoane.

3. Gemeni

Când vine vorba de una dintre cele mai infidele zodii feminine, femeile Gemeni sunt acolo. Sunt versatile, inteligente și iubesc bârfele și nu vor ezita să flirteze. Dar și femeile Gemeni pot fi imprevizibile, indecise și vor lua decizii impulsive pentru a-și vindeca plictiseala.

4. Scorpionul

Femeile scorpion sunt sensibile, grijulii și empatice. Sunt și ele destul de practice și au un puternic simț al dreptății. De aceea nu ai vrea să-ți încrucișezi calea cu o femeie Scorpion. Va fi răzbunătoare și geloasă și s-ar putea să te înșele pentru a-ți da o lecție.

5. Balanță

Balanțele sunt perfecționiste cărora le place să se înconjoare cu tot ce este mai bun. Femeilor din Balanță le place să fie flatate și nu le place să rămână singure mult timp. În același timp au și probleme de angajament.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Pe 1 octombrie, la Sala Barbu Știrbei, se va juca piesa de teatru ”Bărbații la 40, Femeile la 43”

Duminică, 1 octombrie, ora 19:00, în sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”Bărbații la 40, Femeile la 43”. Acesta este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că “middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43. Să te […]

today29 septembrie 2023

0%