Life

Top 5 țări cu cei mai prietenoși oameni de pe Pământ

today3 martie 2023

Fundal

Există unele națiuni în care este ușor să te împrietenești cu localnicii, să le înveți cultura, să te integrezi în comunitate și în noul mediu. Iată mai jos lista celor mai prietenoase țări din lume, realizată de o agenție de turism.

1. Australia

Australia oferă ceva ce poate fi prețuit toată viața. Se spune despre australieni că sunt relaxați, petrec mult timp cu familia și acordă multă importanță colectivului. 

2. Noua Zeelandă

Totul de la un cetățean din Noua Zeelandă este livrat cu zâmbet. Glumele sunt menite să distreze prietenii. Oamenii din Noua Zeelandă sunt autentici și primitori. Le lipsesc complet pesimismul și permit vizitatorilor săi să aibă o experiență de călătorie frumoasă.

3. Africa de Sud

Orașul sud-african Cape Town este cel mai popular printre turiștii europeni datorită atmosferei sale prietenoase. De fapt, nu numai Cape Town, întreaga Africă de Sud găzduiește oameni care formează o societate liberală. De asemenea, găzduind cele mai bune restaurante și podgorii înconjurate din lumea nouă, locul se transformă a fi una dintre cele mai prietenoase țări ale lumii.

4. Canada

Această țară nord-americană este cunoscută pentru oamenii amabili și atmosfera veselă. Canada este cu siguranță o țară cu cei mai prietenoși oameni din lume. Se presupune că canadienii sunt cei mai politicoși oameni de pe pământ, care au fost martori foarte puțin la război. Fiind mândri de sociabilitatea lor, ei se străduiesc întotdeauna să fie cei mai buni.

5. Thailanda

Deseori denumită „țara zâmbetului”, Thailanda este o destinație pentru oameni cu adevărat amabili. În general, țara este cu adevărat prietenoasă, mai ales dacă ieși în afara principalelor destinații turistice precum Phuket și Bangkok. Vizitatorii sunt tratați frumos pe tot teritoriul, iar localnicii încearcă întotdeauna să fie politicoși.

sursă foto: easemytrip.com

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce se mai știe de mașina Tesla, lansată în spațiu în 2018

La începutul lui 2018, SpaceX și-a testat noua rachetă Falcon Heavy lansând o mașină neconvențională în spațiu. Elon Musk, miliardar excentric și fondator SpaceX, a vrut ca experimentul să fie format dintr-un Tesla Roadster, cu un manechin numit „Starman” îmbrăcat într-un costum de astronaut așezat pe scaunul șoferului. După ce hype-ul inițial al cascadorii publicitare a dispărut, Starman a intrat în obscuritate. Dar acest lucru ridică întrebarea: ce s-a întâmplat […]

today3 martie 2023

0%