Life

Topul celor mai vorbărețe semne zodiacale

today14 septembrie 2023

Fundal

Gemenii

Având în vedere că Mercur, zeul comunicării și al intelectului, este planeta conducătoare a acestui semn, este corect ca Gemenii să fie în fruntea acestei liste. Un semn zodiacal inteligent, cu talent de adaptare, o persoană născută în zodia Gemeni poate vorbi ore întregi despre orice subiect cu un străin. Discursul lor spiritual înseamnă că conversațiile lor nu par niciodată forțate, chiar și cu cele mai introvertite semne zodiacale.

Săgetătorul

Săgetătorul este, fără îndoială, una dintre cele mai relaxate semne zodiacale, dar ele prind viață într-o clipă dacă prind subiectul unei conversații interesante. Acest semn optimist vede ce este mai bun în viață și, prin urmare, este ușor fascinat de lumea din jur, ceea ce duce la discuții entuziasmate și bine informate. Odată ce pornesc, poate fi greu să oprești un Săgetător în mijlocul fluxului.

Berbecul 

Acestui semn de foc îi place să-și afirme dominația și să fie punctul principal când vine cu vorba de discuții interminabile. Berbecul vrea acțiune și deseori vorbește înainte de a gândi, ceea ce uneori poate duce la jignirea altora. Dacă simt că părerea lui este ignorată, acest semn zodiacal încăpățânat va crește pur și simplu nivelul de zgomot până când toată lumea îi va auzi punctul de vedere.

Leul

Vrea să fie în centrul atenției și de aceea va vorbi până va ieși în evidență. Când vorbești cu un Leu, trebuie să ai răbdare ca el să termine, dacă nu, e posibil să se înfurie.

Peștii

Fiind, probabil, atât cel mai tolerant, cât și cel mai sensibil semn zodiacal, o persoană din Pești este mai mult decât fericită să asculte și să observe persoana cu care vorbește. Sunt foarte capabili să înțeleagă și să empatizeze cu ceilalți oameni. Odată ce i se oferă ocazia pentru a vorbi, un Pește își va dezvălui toate gândurile și sfaturile pe care le-a acumulat în timp ce te ascultă.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celebrități care au fost arestate pentru proteste

De la Shailene Woodley la George Clooney și Jane Fonda, o mulțime de celebrități au fost mustrate pentru activismul lor politic. Shailene Woodley În octombrie 2016, această vedetă a serialului „Divergent” s-a alăturat Standing Rock Sioux și colegilor săi ecologisti pentru a protesta împotriva construcției conductei de acces Dakota din Dakota de Nord, care ar amenința securitatea apei tribului nativ american și locurile de înmormântare sacre. Arestarea ei a fost […]

today14 septembrie 2023

0%