Life

Travis Scott și-a anunțat primele apariții la festivaluri după tragedia Astroworld

today28 aprilie 2022

Fundal

Travis Scott și-a anunțat primele apariții la festivaluri de la tragedia Astroworld, prezentând trei tranșe ale Festivalului Primavera din America de Sud în această toamnă. Festivalul de lungă durată, care a fost lansat în Spania, dar de atunci s-a extins în sudul Californiei și în America de Sud, are loc la Sao Paulo, Brazilia; Buenos Aires, Argentina; și Santiago, Chile și include, de asemenea, Bjork, Lorde și Arctic Monkeys

Sursele spun pentru Variety că va cânta la festivaluri de vară, probabil în SUA, dar acestea sunt primele apariții anunțate. Contactat de Variety, un reprezentant al lui Scott a refuzat să comenteze.

În Chile, Scott apare în aceeași noapte cu Bjork, pe care l-a evidențiat ca fiind o influență majoră recentă în timpul unui interviu pentru Variety la începutul anului trecut.

Scott a fost rezervat în apariții de când au murit 10 persoane într-un concert de al său, la festivalul Astroworld din noiembrie. Deși inițial a fost programat să fie titularul festivalului Coachella în acest an, apariția sa a fost anulată în urma tragediei. Recent, surse au spus că el va apărea în în locul lui Kanye West, dar nu a fost așa.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Madonna s-a despărțit de iubitul ei în vârstă de 28 de ani, după patru ani petrecuți împreună

Madonna a renunțat la mult mai tânărul ei iubit Ahlamalik Williams. Regina pop, în vârstă de 63 de ani, a fost într-o relație cu dansatorul ei Williams, în vârstă de 28 de ani, timp de aproape patru ani. Făcând aluzie la despărțire prin intermediul paginii ei de Instagram, Madonna a împărtășit un citat care spunea: „Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine... Dumnezeu îl […]

today27 aprilie 2022

0%