Actual

Trofeul Flori de Mai a ajuns în Sibiu

today29 mai 2023

Fundal

Flori de Mai”- Festivalul-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești – Călărași, ediția cu nr 33, organizat de Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărăși, a ajuns la final. Au fost patru zile incendiare, la care au participat mii de călărășeni, la ediția ce s-a desfășurat anul acesta pe stadionul Ion Comșa. Nici ploaia nu a reușit să-i țină în case pe oameni.

În prima și în treia seara a avut loc concursul, la care au participat 56 de concurenți, 36 de copii și 20 de tineri. Trofeul Flori de Mai, în valoare de 20.000 lei, a ajuns anul acesta în Sibiu, la Dominique Simionescu. De asemenea, călărășenii s-au bucurat să-i vadă pe scenă pe Smiley, care a cântat în prima seară, în a doua– Iuliana Beregoi, în a treia– The Motans, iar în ultima zi, Loredana i-a încântat pe călărășeni. Bugetul pentru festival a fost de 1.4 milioane de lei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Lucrările de modernizarea a Colegiului Agricol sunt în grafic, a anunțat primarul Marius Dulce

Lucrările prevăzute a se realiza în cadrul proiectului “Modernizarea, reabilitarea și echiparea Colegiul Agricol Sandu Aldea Călărași”, finanțat în cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritară 4.5 destinată învățământului liceal tehnologic sunt în grafic, urmând a se finaliza la până la 31 decembrie 2023. ✅ Până acum s-au finalizat: - construirea corpului de clădire - lucrările de realizare a șarpantei și a învelitorii corpului clădirii de clase - desființarea corpurilor C7 și […]

today29 mai 2023

0%