Administrație

Trofeul Flori de Mai a fost câștigat de un tânăr din București

today16 mai 2022

Fundal

Festivalul-concurs “Fori de Mai”, organizat de Consiliul Judeţean Călăraşi, prin Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie, a fost un real succes. Sute de călărășeni au participat la concertele desfășurate pe espalnada Consiliului. Oana Radu, Delia, Maximilian, Lidia Buble, Carla s Dreams și Andra au fost artiștii care i-au încântat pe spectatori.

Câştigătoarea Trofeului secţiunii “Floricele pe Câmpii” a fost artista călărăşeană, Catinca Leu. Trofeul Festivalului Flori de Mai a fost câştigat de către Ştefan Robert Iosifescu, din Bucureşti. Acesta a intrat şi în posesia unui premiu în valoare de 20.000 de lei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Adele și-a cumpărat o nouă casă în valoare de 58 de milioane de dolari, deținută anterior de Sylvester Stallone

Adele a cumpărat un nou conac de 58 de milioane de dolari în California. Artista a împărtășit o serie de fotografii cu iubitul ei Rich Paul săptămâna aceasta, inclusiv una în timp ce pozau în afara casei uriașe cu opt dormitoare, ținând un set de chei. Perechea poate fi văzută radiind în imaginea din afara casei, care se află pe o proprietate de trei acri, deținută anterior de Sylvester Stallone. […]

today13 mai 2022

0%