Life

Trupa BTS va apărea în două emisiuni pe Disney

today12 iulie 2022

Fundal

Două emisiuni cu simboluri pop coreene BTS vor fi urcate pe platformele internaționale de streaming Disney, în urma unui acord de conținut între The Walt Disney Company Asia Pacific și grupul de management Hybe Corporation.

Acesta va fi începutul unei colaborări pe termen lung, în care prezentăm publicului din întreaga lume o gamă largă de conținut Hybe pentru fanii care iubesc muzica și artiștii noștri”, a declarat Park Ji-won, CEO Hybe.

Acordul „pentru a prezenta excelența creativă din industria muzicii și divertismentului din Coreea de Sud” include distribuția globală a unui total de cinci titluri majore. Până în prezent, doar trei au fost dezvăluite.

Titlurile dezvăluite până acum sunt anunțate de „BTS: Permission to Dance On Stage – LA”. Spectacolul este un film de concert 4K care prezintă performanța live a BTS pe Stadionul Sofi din Los Angeles, în noiembrie 2021. Spectacolul a fost pentru prima dată în doi ani de la începutul pandemiei când trupa a întâlnit fani în persoană, iar setul a inclus hituri BTS. „Unt” și „Permisiune de a dans”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Astăzi s-a semnat proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a semnat, astăzi, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată pentru aria de operare a operatorului regional în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa. „300 milioane de euro s-au atras către cele două județe, bani care vor fi investiți pentru tratarea și distribuția apei și colectarea și epurarea apelor uzate care se vor implementa pentru județele […]

today11 iulie 2022

0%