Life

Trupa K-Pop BTS se desparte

today15 iunie 2022

Fundal

Supergrupul sud-coreean BTS urmează să intre într-o „pauză temporară”, astfel încât membrii săi să poată urma cariere solo. Vestea a venit când grupul de șapte tineri a găzduit cina anuală FESTA, care sărbătorește înființarea lor.

În scene emoționante, membrul trupei RM a dezvăluit vestea, spunând că toți au nevoie de șansa de a-și explora propria carieră muzicală. El, Jimin, J-Hope, Suga, Jungkook, V și Jin au format inițial trupa în 2010 și au ajuns staruri internaționale prin cântece precum Dynamite, Mic Drop, Boy With Luv și Butter, reinventându-se de mai multe ori.

Întotdeauna am crezut că BTS este diferit de alte grupuri, dar problema cu K-pop și întregul sistem „idol” este că nu îți lasă timp să te maturizezi”, a spus RM. „Trebuie să continui să produci muzică și să faci ceva.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Serena Williams face un anunț important după o lungă pauză în tenis

Serena Williams nu este deloc pregătită să-și lase racheta și să plece! În ciuda zvonurilor că s-ar putea să nu se întoarcă pe terenul de tenis, de fapt va reveni și pe cel mai faimos teren dintre toate. În ciuda faptului că a fost exclusă din lista originală, vedeta a confirmat că va participa pentru a 21-a oară la Wimbledon, cu wildcard. Fanii tenisului nu erau convinși că se va […]

today15 iunie 2022

0%